Lajmet   Shpenzimet e kryetarit të Komunës, Xhafer Tahiri për këtë javë

Shpenzimet e kryetarit të Komunës, Xhafer Tahiri për këtë javë - 12 janar 2018

 
 Zyra e Kryetarit të Komunës së Vushtrrisë, Xhafer Tahiri,  njofton qytetarët e Vushtrrisë për shpenzimet që ka bërë për javën e dytë të janarit.

Zyra e kryetarit të Komunës Xhafer Tahiri nga data 9 deri më 12 janar 2018:

Në kategorinë mallra dhe shërbime ka shpenzuar gjithsejtë: 33.60 Euro.


Kryetari i Komunës, Xhafer Tahiri bënë të ditur se  vazhdimisht do të bëjë publike të gjitha shpenzimet e Zyrës së kryetarit të Komunës, por edhe shpenzimet e Komunës në përgjithësi. 


RSSShpërndaje në Facebook

Sign in