Mirë se vini në ueb faqen zyrtare të Komunës së Vushtrrisë

Një prej segmenteve të rëndësishëm të administrimit të pushtetit lokal pa dyshim se është transparenca dhe ofrimi i informacioneve të nevojshme qytetarëve dhe gjithë institucioneve që kanë të bëjnë me administratën lokale. Duke qenë koherent me trendët më bashkëkohore të komunikimit, me qëllim që qytetarit ti ofrohen sa më shumë informata, në këtë ueb faqe do të gjeni informacione dhe dokumente të shumta për Komunën s Vushtrrisë si dhe punën e Kuvendit Komunal dhe organeve tjera të administratës Komunale.

  Facebook       Twiter       Google +      Youtube

Ju keni një version të vjetër të Adobe's Flash Player. Merre Flash player .
 

Historiku

Vushtrria ose Vicianumi siç është quajtur përpara sipas emrit të vjetër ilir, është lokalitet antik, që daton qysh nga mesjeta, edhe para Perandorisë Romake, përkatësisht që nga koha e dardanëve. Viciana në fund të shekullit I para l. K. pushtohet nga Perandoria Romake. Gjatë periudhës së pushtimit romak (I–V) Viciana kishte arritur një zhvillim të konsiderueshëm ekonomik dhe kulturor.   lexo më shumë >>

Lajme

Njoftim-Mbahet mbledhja e rregulltë e Kuvendit Komunal
21 korrik 2017
 Në bazë të nenit 44.1 të Ligjit nr. 03/L-040 për Vetëqeverisjen Lokale, nenit 6 të Udhëzimit Administrativ (MAPL) nr. 02/2015 për Mbajtjen e Mbledhjeve të Kuvendit të Komunës, nenit 46.2 të Statutit të Komunës, dhe nenit 9.1 të Rregullores për Punën e Kuvendit të Komunës dhe Organeve të tij, më datë 27 korrik 2017 (e enjte ) me fillim në ora 10:00 mbahet mbledhja e rregulltë Kuvendit të Komunës së Vushtrrisë
 
Mbledhja do të mbahet në sallën e Kuvendit të Komunës.


më shumë...

Kryetari Mulaku kërkon furnizim të rregullt të qytetarëve me ujë për pije
18 korrik 2017

Mulaku bisedon me ministrin Zharku për ecurinë e punimeve në ndërtimin e rreth rrotullimit në hyrje të Vushtrrisë
18 korrik 2017