Republika e Kosoves

Deçan

Drejtoria për Ekonomi dhe Zhvillim edhe këtë vit organizuan edicionin e 13-të të Panairit Tradicional Veror.

2024/07/01 - 1:06

Nën patronatin e Kryetarit të Komunës, z. Bashkim Ramosaj, Drejtoria për Ekonomi dhe Zhvillim edhe këtë vit organizuan edicionin e 13-të të Panairit Tradicional Veror.
Ky panair na bashkoj me vëllezërit tanë nga të gjitha trevat ku flitet shqip, të cilët na nderuan me prezencën e tyre e i shtuan vlerë panairit, ku prezantuam potencialin tonë turistik si dhe trashëgiminë dhe vlerat tona kulturore, ushqimin tradicional e punime të ndryshme artizanale.