Republika e Kosoves

Deçan

Fshati Shaptej së shpejti më rrugë të asfaltuara

2019/03/19 - 2:54

Sot kryetari i komunës z.Bashkim Ramosaj, më bashkëpunëtorë dhe banorët e kësaj zone kanë nisur punimet në rregullimin e infrastrukturës rrugore në fshatin Shaptej .Kanë nisur punimet në rrugën kryesore të këtij fshati ,,Rifat Beqiraj,,që lidhë komunën e Deçanit më komunën e Gjakovës,kokretisht fshatrat Bitesh-Dobrixhe-Palabardh më fshatin Dobrigje.
Nga ky projekt i nisur sot në brendi të fshatit do të asfaltohen gjithsej 2.7 kilometra rrugë , ku do të ju krijohen kushte më të mira banorëve të këtij lokaliteti.