Republika e Kosoves

Deçan

Komiteti i komuniteteve mbajti takimin e parë për vitin 2019

2019/01/11 - 11:23

Komiteti për Komunitete, organ i Kuvendit të Komunës së Deçanit, ka mbajt takimin e rregullt  të udhëhequr nga kryesuesi Elmir Nezaj, në praninë e anëtareve të këtij komiteti , përfaqësuesve të , OSBE-së. dhe UNMIK-ut.

Pas miratimit të procesverbalit nga mbledhja e kaluar, zyra e ZLK-së z.Shaban Pejqinoviq  bëri të ditur se që nga takimi  i kaluar nuk kemi pranuar ndonjë krekës apo ankesë nga përfaqësues të komuniteteve ne si zyrë  në komune vetëm pranojmë palët për ti orientuar në  drejtorit përkatëse  apo për të ju ndihmuar në shënimin ndonjë  kërkese .Sa i përket personave të kthyere nga vendet e treta  në ketë periudhë nga takimi i kaluar nuk kemi pas asnjë tha Pejqinoviq. Nga ky takim nuk doli asnjë rekomandim që vlen të theksohet.