Republika e Kosoves

Deçan

Kryetari Ramosaj me rastin e 8 Marsit – Ditës së Gruas, uroj të gjitha nënat, motrat, gra e vajza dhe të respektuara nëna të dëshmorëve

2023/03/08 - 10:30

“Çdo ditë e juaja qoftë e mbushur me respekt, vlerësim dhe dashuri, sepse përkushtimi që ju falni në jetë dhe në punë, bënë që roli juaj në shoqëri të jetë i pazëvendësueshëm”.