Republika e Kosoves

Deçan

Kryetari Ramosaj priti në takim boksierin nga Rastavica e Deçanit Isuf Kelmendi

2023/03/07 - 5:51

Kryetari Ramosaj priti në takim një talent të jashtëzakonshëm dhe me prespektivë, i cili tregoj suksese dhe fitore në ndeshjen e fundit, boksierin nga Rastavica e Deçanit, Isuf Kelmendi, i cili aktivitetin e tij sportiv po e zhvillon në Gjermani.

Ndjenjë e mirë kur takojmë të rinjë të cilët po tregojnë suksese gjithandej botës, përkundër asaj që janë rritur në vende të huaja!

Krenar me ty kampion!