Republika e Kosoves

Deçan

Nënshkruhet Kontratë për Ndërtimin e Rrugës në Pleqe

2022/07/27 - 8:59

Është bërë nënshkrimi i kontratës nga kryetari i Komunës, z.Bashkim Ramosaj me Grupin e Operatorëve Ekonomik: Mirusha Company SH.P.K, Ahmetaj Group SH.P.K dhe Infra-Plus SH.P.K për ndërtimin e rrugës në fshatin Pleqe.

Ky projekt është ndër projektet më të rëndësishme që do të ndikojë në zhvillimin e turizmit dhe në arritjen e qëllimit tonë që Deçani të shndërrohet në kryeqendër të turizmit!