Republika e Kosoves

Deçan

Njoftimi dhe agjenda për 23 dhe 24 Mars 2019

2019/03/20 - 1:57

Të dielën  më rastin e 24 Marsit ,,Epopesë së Dukagjinit,,  që konsiston më 21 vjetorin e fillimit të luftimeve të UÇK-së  në Zonën Operative të Dukagjinit dhe 20 vjetorin e intervenimit të NATO-së mbi caqet serbe, Qeveria e Republikës së Kosovës dhe Shoqatat e dala nga Lufta e UÇK-së ,organizojnë manifestimin shtetëror ,,Epopeja e UÇK-së në Dukagjin,,

Agjenda:

 E shtunë dt.23.03.2019

Turni  tradicional në Shah ,,24 Marsi-Epopeja e Dukagjinit’’

Vendi: Restaurant ,, MATURANTI’’  në Deçan ora 11:00

Turniri i VII-të ndërkombëtar i Boksit ,,Epopeja e Dukagjinit ,,

Vendi: Palestra e Sporteve ,,Karragaq ,, në Pejë  ora 18:00

Pjesëmarrës: Kosova, Maqedonia dhe Mali i Zi

 

 E diele 24 Mars 2019

Ora 10:00 – 12:00 -Homazhet në Kompleksin Memorial ,,Dëshmoret e Kombit” në Gllogjan
Ora 12:00- Tubimi Përkujtimor në Gllogjan ku do të falsin kryeprotogonist të kësaj ngjarje për tu pasur me emra të mirënjohur të estradës gjithëshqiptarë !
Të gjitha rrugët të dielën më 24 Mars të dërgojnë në Gllogjan
Ju mirëpresim !