Republika e Kosoves

Deçan

Shënohet dita e Shërbyesve Civil

2020/06/23 - 11:03

Në Ditën Ndërkombëtare të Shërbyesve Civilë, më mirënjohje si punëtor i dalluar për vitin 2019/2020 në Komuna e Deçanit, është nderuar z.Jetmir Avdiu , nga Drejtori për Gjeodezi dhe Kadastër .Dita e Shërbyesve Civilë, në botë ka filluar të shënohet me vendim nga Asambleja e Përgjithshme e Kombeve të Bashkuara më 20 dhjetor 2002, kur kjo ditë është caktuar si datë tradicionale për shënimin e Ditës së Kombeve të Bashkuara për Shërbyesit.

Ketë vit ndër 63 mirënjohje  në nivel vendi për kontributin dhe angazhimin e nëpunëseve të dalluar kjo mirënjohje në komunën tonë i takoi dikasterit për Gjeodezi dhe Kadastër. Ky vlerësim behët nga MPB-ja