Republika e Kosoves

Deçan

“Të kujdesemi së bashku për Deçanin Ekologjik”

2019/03/21 - 6:24

Për nder të 22 marsit Ditës së Ujit, ftojmë të gjithë qytetarët e komunës së Deçanit, bizneset private, firmat ndërtimore, shoqërinë civile, grupet fetare, grupet rinore, institucionet publike dhe private, që ti bashkohen aksionit për largimin e mbeturinave.
Ky aksion do të nisë më 22.03.2019 do të përfundoj në fund të vitit  2019!

“Të kujdesemi së bashku për Deçanin Ekologjik”