Republika e Kosoves

Dragash

Drejtori

Vetim Ramadani

Data e lindjes: 30.10.1991

Kontakt:

email: vetim.ramadani@rks-gov.net

 

Tel:+381 29 281 005

Mob: 049/271-381

Voip:03820045505

Biografia:

U lind në fshatin Blaç të komunës së Dragashit. Shkollën fillore dhe të mesme e ka përfunduar në komunën e Dragashit. Studimet i përfundoi në Fakultetin e Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike- Drejtimi Elektronikë në Universitetin e Prishtinës- Bursist i KOSTT dhe programit Erasmus+ (Middle East Technical University, Ankara, Turkey).
Ka qenë koordinator i Qendrës Rinore- Blaç, Kryetar i Këshillit të Veprimit Rinorë Lokal (KVRL) në Dragash dhe së fundmi Shef i Protokollit dhe përgjegjës për Social Media në Zyrën e zv/Kryeministrit të Kosovës.
Flet gjuhën Angleze, Frënge dhe Spanjolle.
Është i martuar dhe baba i dy djemve.