Republika e Kosoves

Dragash

Drejtori i Caritasit Zviceran në Kosovë Gerhard Schaumberger së bashku me Drejtorin e Arsimit në Dragash përuruan sot tri klasë për arsimim parafillor (APF)

2020/12/17 - 9:48

Në shfmu “Sezai Surroi” në Bellobrad sot u bë përurimi i klasës për arsim parafillor (APF).
Në vijim të pajisjes të tri klasave për arsimin parafillor (APF) në shfmu”Sezai Surroi” në Bellobrad, “Fetah Sylejmani” në Dragash dhe “Shaban Shabani” në Pllavë. Caritasi Zviceran përmes projektit “SHPRESA” vazhdon përforcimin e bashkëpunimit me Komunën e Dragashit.
Në kuadër të projektit “SHPRESA” gjithashtu po mbajnë programin trajnues “Përgatitja e edukatorëve parafillor për përkrahjen dhe zhvillimin e potencialit të fëmijëve përmes lojës dhe kreativitetit”, ky trajnim po mbahet me të gjithë edukatorët nga komuna jonë.