Republika e Kosoves

Dragash

Filloi turniri i futbollit të vogël me nxënës dhe arsimtarë të shkollave fillore, i cili organizohet nën patronatin e Kryetarit të Komunës, Shaban Shabani, për nder të 11 vjetorit të Pavarësisë

2019/02/12 - 10:11

Në vazhdën e aktiviteteve të organizuara për nder të 11 vjetorit të Pavarësisë, sot u zhvillua faza e parë e turneut të futbollit të vogël me arsimtarë. Të nesërmen duke filluar nga ora 13:00 në Q.S “Qëndresa” në Kapre do të vazhdohet me fazën e parë me nxënës. Lirim Hajredini Drejtor për Kulturë Rini dhe Sport