Republika e Kosovës
Republika e Kosoves

Dragash

Ftohen të gjithë qytetarët e interesuar që të vizitojnë panairin e produkteve lokale vendore i cili do të mbahet në shkollën profesionale në Mejdan të Shajnës.

2022/10/27 - 6:29

Panairi do të mbahet më 28.10.2022.

Hapja solemne do të bëhet në ora 10:00  dhe do të jetë i hapur deri në ora 16:00 .

Në hapjen e Panairit do të prezentoj  Kryeministri i Kosovës, z. Albin Kurti.

Panairi do të shoqërohet edhe me program artistik.

 

Gjatë tërë ditës do të qarkullojë autobusi nga rrethi i komunës deri në panair dhe anasjelltas.