Republika e Kosovës
Republika e Kosoves

Dragash

HOXHË SHEFQET KRASNIQI, VIZITOI KOMUNËN E DRAGASHIT

2022/09/01 - 8:12

Kryetari i komunës së Dragashit z. Bexhet Xheladini priti sot në takim Hoxhë Shefqet Krasniqin i cili ishte shoqëruar nga djali tij dhe nga biznesmeni i mirënjohur Burim Piraj.

Në takim prezentuan dhe një pjesë e qeverisë komunale dhe e kabinetit të kryetarit.
Z. Xheladini pasi e falënderoj për vizitën dhe kontributin e tij të madh që është duke dhënë në mjete të informimit dhe rrjetet sociale për qështje fetare, ai shtoi se ligjeratat tuaja kan patur shumë ndikim që shumë individ ti kthehen rrugës së Zotit, të heqin dorë nga divorci, të largohen nga abuzimet, veset e këqija, dhuna në familje etj.
Kryetari Xheladini në fund të elaborimit të tijë, Hoxhë Krasniqit i dha shumë informata dhe njohuri për komunën e Dragashit.

Hoxhë Shefqet Krasniqi pasi e falënderoj kryetarin e komunës për mikëpritjen, tha se kam dëgjuar shum fjalë të mira për ju dhe qeverinë tuaj, ku pastaj tha se Kosova ka shumë kryetar komunash, ministra dhe deputet të mirë. Hoxhë Krasniqi, foli dhe fjalë mirësie për popullatën e komunës sonë. Një pjes e madhe e diskutimit të tijë ishte ajo e paraqitjeve të tijë në rrjetet sociale dhe mjete të informimit.
Të gjith të pranishmit në takim shprehën fjalë miradije për Hoxhë Shefqet Krasniqin, ndërsa Burim Piraj përveq tjerash lavdëroi punën e kryetarit dhe qeverisë së tijë.
Në fund të takimit Hoxhë Shefqet Krasniqi, kryetarit të Komunës i dhuroi dy libra nga reportuari i botime të tijë.
Kryetari i komunës në shenjë mirënjohje atij i dhuroi Amblemën e Komunës së Dragashit.