Republika e Kosoves

Dragash

Kryetari i komunës në Dragash, telegram ngushëllimi për Komandantin e Njësitit Profesional të Zjarrfikësve dhe Shpëtimit- Fari Piraj

2020/11/29 - 3:04

Me dhembje të madhe e morëm lajmin për ndarjen nga jeta të Komandantin të Njësitit Profesional të Zjarrfikësve dhe Shpëtimit- Fari Piraj.

Në emrin tim dhe të strukturave komunale në Dragash i shpreh ngushëllime të sinqerta familjes Piraj, të afërmve dhe kolegëve të të ndjerit.

Fariu u prehtë në paqe!

Shaban Shabani, kryetar i komunës në Dragash.

Dragash,
29 nëntor 2020