Republika e Kosoves

Dragash

Përgatitja e edukatorëve parafillor për përkrahjen dhe zhvillimin e potencialit të fëmijëve përmes lojës dhe kreativitetit

2020/10/06 - 9:27

Drejtoria e Arsimit në Dragash dhe Caritasi Zviceran në bashkëpunim me Institutin Pedagogjik në kuadër të projektit “SHPRESA” po mbajnë programin trajnues “Përgatitja e edukatorëve parafillor për përkrahjen dhe zhvillimin e potencialit të fëmijëve përmes lojës dhe kreativitetit”, ky trajnim po mbahet me të gjithë edukatorët nga komuna jonë dhe po mbahet në ambientet e shkollës “Fetah Sylejmani” në Dragash.