Republika e Kosoves

Dragash

Shënimi i 15 Tetorit Ditës Ndëkombetare të Gruas Rurale

2020/10/15 - 6:10

Për ta shënuar këtë ditë zyrtja për barazi gjinore z. Lindita Kozmaqi -Piraj organizoj nje takmi me gra fermere të Dragshit ku te pranishme ishin , Kryetarja e Paralmenit të Kosovës znj. Vjosa Osmani ,Nēnkreytarja e Kuvendit znj.Arbërije Nagavci ,znj. Ulricke Richarteson Kordinatore për zhvillim e Kombeve të Bashkuara për Kosovë , dhe Kryerari i Komunës z.Shaban Shaban ku u diskutuan për sifidat e grave femere si dhe nevojën e madha për mbështetje nē biznesin e tyre.