Republika e Kosovës
Republika e Kosoves

Dragash

Si të plotësohet fletëvotimi për Kryetar Komune dhe Kuvend Komunal dhe Dokumentet me të cilat mund të votohet

2021/09/21 - 8:39

https://www.facebook.com/kqzkosova/photos/a.313120125428872/6049302398477254/

https://www.facebook.com/kqzkosova/photos/a.313120125428872/6057360614338099/