Republika e Kosovës
Republika e Kosoves

Dragash

Sot, Komandanti i Stacionit Policor në Dragash, z. Shaqir Uka, i shoqëruar nga zëvendësi i tij z. Fari Myrtezani, e njoftuan Kryetarin e komunës se para 5 dite në bjeshkë të Restelicës ka humbur një qytetarë i Shqipërisë nga fshati Borje, MELEDIN ADILI

2022/09/08 - 7:12

Ekipet e FSK-së, Policis së Kosovës, Shoqatës së Kosovës për Kërkim Shpetim, ekipet nga Shqipëria të përcjellja me dron, mjete motorristike, qen etj, ende nuk kan gjetur asnjë gjurmë nga zhdukja e MELEDINIT.
U morr qendrim që sot dhe eventualisht nesër, përmes Radio Gora dhe Radio Bambus tu kërkohet qytetarëve të fshatit Restelicë dhe Brod ti bashkangjiten ekipeve të kërkim shpëtimit.