Republika e Kosoves

Dragash

Sot u shenua Marshi NDAL DHUNEN NE FAMILJE

2018/11/23 - 4:55

që njëherit zyrtarisht filloj edhe  fushata senzibilizuese 16 –ditët e aktivizmit ,kundër dhunës në familje

U organizua nga Mekanizmi Komunal Kunder Dhunes ne familje .Ku pjemarres ishin struktura udheheqese te Komunes : Kryetati i Komunes ,Nenkryetaret e Komunes , Komandanti i Stacionit Policor ne Dragash , zyrtare te institucioneve te ndryshem ,mesimedhenes ,nxenes si dhe qyetatere tjere te dy komuniteteve.