Republika e Kosovës
Republika e Kosoves

Dragash

Votim të personave që kanë rezultuar pozitiv me COVID – 19 dhe ata që janë në vetizolim

2021/11/09 - 7:30

https://www.facebook.com/kqzkosova/videos/1565671127164846/

Video spotet për “Masat mbrojtës nga COVID – 19 për votim

https://www.facebook.com/kqzkosova/videos/1310596389413016/?_rdc=1&_rdr