Republika e Kosoves

Dragash

Njoftim per Kontrat – LOT1 – Kanalizimi Dragash dhe LOT2 – Renovimi i pusetave Vraniç

2020/09/15 - 9:55

Forma e aplikacionit: Njoftim per Kontrat – LOT1 – Kanalizimi Dragash dhe LOT2 – Renovimi i pusetave Vraniç