Republika e Kosoves

Dragash

Njoftim per Kontrat – Vendosja dhe mirëmbajtja e ndriqimit publik të qytetit- (projekt tre vjeqar )

2020/07/01 - 7:44

Forma e aplikacionit: Njoftim per Kontrat – Vendosja dhe mirëmbajtja e ndriqimit publik të qytetit- (projekt tre vjeqar )