Republika e Kosoves

Dragash

NJOFTIMI PER ANULIMIN E AKTIVITETIT TE PROKURIMIT – Furnizim me reagent dhe material hargjues për aparatet Humastar , Mini Vidas dhe Humaclot Duo për QKMF-në në Dragash

2021/04/08 - 8:40

Forma e aplikacionit: NJOFTIMI PER ANULIMIN E AKTIVITETIT TE PROKURIMIT – Furnizim me reagent dhe material hargjues për aparatet Humastar , Mini Vidas dhe Humaclot Duo për QKMF-në në Dragash