Republika e Kosovës
Republika e Kosoves

Dragash

NJOFTIMI PER ANULIMIN E AKTIVITETIT TE PROKURIMIT – Ndërtimi i murit mbrojtës në rrugën e Hysajve dhe kubezimi i rrugës të Shullenjeve në fshatin Xerxe

2021/11/25 - 11:37

Forma e aplikacionit: NJOFTIMI PER ANULIMIN E AKTIVITETIT TE PROKURIMIT – Ndërtimi i murit mbrojtës në rrugën e Hysajve dhe kubezimi i rrugës të Shullenjeve në fshatin Xerxe