Republika e Kosoves

Dragash

Pyetja

Pershendetje,isha e interesuar ne lidhje me bursat te cilat i shperndan komuna. A ka bursa nga komuna per studenta per kete vit dhe nese po cilat kushte duhet plotesohen per aplikimin per burse? Ku duhet te adresohemi ne per kete?

Pergjigjet

Përshëndetje i/e nderuar ju njoftojmë se komuna nuk ka marr vendim për ndarjen e bursave për këtë vit.