Republika Kosovo

Dragaš

U nastavku saradnje između Opštine Dragaš i Pošte Kosova, gradonačelnik Dželadini je danas na sastanku primio predstavnike regionalnog menadžmenta Pošte u Prizrenu

2023/03/30 - 9:49

U nastavku saradnje između Opštine Dragaš i Pošte Kosova, gradonačelnik Dželadini je danas na sastanku primio predstavnike regionalnog menadžmenta Pošte u Prizrenu, koordinatore g-dina Naima Hoxha i g-dina Etrita Hotija, službenik prodaje i marketinga , g. Durim Shala, kao i šefa pošte u Dragašu, g. Ramdan Ramadani.

Na ovom sastanku je razgovarano o napretku saradnje između Opštine Dragaš i Pošte Kosova. Koordinator Naim Hoxha je obavestio gradonačelnika Dželadinija o poštanskim uslugama koje Pošta Kosova pruža za opštinu Dragaš i zahvalio mu se na bliskoj saradnji, ističući da su one primer za druge opštine u tom pogledu.

U međuvremenu, gradonačelnik Dželadini je svaki put izražavao da je spreman da sarađuje i daje svoj doprinos kao gradonačelnik opštine Dragaš da pomogne Pošti Kosova. On je zamolio predstavnike ove institucije da preduzmu mere za poboljšanje infrastrukturnih uslova u sadašnjoj zgradi Pošte, da se renoviraju i stave u upotrebu neupotrebljivi prostori Pošte u Dragašu, koja se nalazi pored parka Turskog šehida.

Zatim je posećena stara pošta u selu Bresane i drugi objekat u koji se očekuje da se ova pošta preseli.