Republika e Kosoves

Dragash

Thirrje për subvencionim për personat e shpallur pozitiv me Covid 19 dhe familjaret e ngushte te të vdekurve

2020/12/09 - 2:42

Forma e aplikacionit: Thirrje për subvencionim për personat e shpallur pozitiv me Covid 19 dhe familjaret e ngushte te të vdekurve