Republika e Kosoves

Ferizaj

🔴 24 raste të reja me COVID-19 në Ferizaj dhe 5 të shëruar

2020/07/28 - 4:48

Nga njoftimi i IKSHPK-së lidhur me rastet e reja me COVID-19, bëhet e ditur se kemi edhe 24 raste të reja pozitive me këtë virus në Ferizaj, që çon në 206 numrin e rasteve aktive dhe 5 të shëruar që çon në 316 numrin e të shëruarve.
Shërim të shpejt të infektuarve🙏🏻