Republika e Kosoves

Ferizaj

🔴 3 raste të reja me COVID-19 në Ferizaj dhe 1 i shëruar

2020/07/29 - 8:16

Nga njoftimi i IKSHPK-së lidhur me rastet e reja me COVID-19, bëhet e ditur se kemi edhe 2 raste të reja pozitive me këtë virus në Ferizaj, përkatësisht 2 në qytet e 1 një Balaj, që çon në 208 numrin e rasteve aktive dhe 1 i shëruar që çon në 317 numrin e të shëruarve.
Shërim të shpejt të infektuarve🙏🏻