Republika e Kosoves

Ferizaj

🔴 31 raste të reja pozitive me COVID-19 në Ferizaj dhe 16 të shëruar

2021/03/18 - 4:43

Nga njoftimi i IKSHPK-së lidhur me rastet e reja me COVID-19, bëhet e ditur se kemi edhe 31 raste të reja pozitive me këtë virus në Ferizaj që çon në 310 numrin e rasteve aktive si dhe 16 të shëruar që çon në 3129 numrin e të shëruarve.
Shërim të shpejtë të infektuarve🙏🏻