Republika e Kosoves

Ferizaj

🔴 7 raste të reja me COVID-19 në Ferizaj dhe 11 të shëruar

2020/09/13 - 7:14

Nga njoftimi i IKSHPK-së lidhur me rastet e reja me COVID-19, bëhet e ditur se kemi edhe 7 raste të reja pozitive me këtë virus në Ferizaj, që çon në 122 numrin e rasteve aktive, dhe 11 të shëruar që çon në 686 numrin e të shëruarve.
Shërim të shpejt të infektuarve🙏🏻