Republika e Kosoves

Ferizaj

4 raste të reja me COVID-19 në Ferizaj dhe 26 të shëruar

2020/09/14 - 2:36

Nga njoftimi i IKSHPK-së lidhur me rastet e reja me COVID-19, bëhet e ditur se kemi edhe 4 raste të reja pozitive me këtë virus në Ferizaj, që çon në 100 numrin e rasteve aktive, dhe 26 të shëruar që çon në 712 numrin e të shëruarve.
Shërim të shpejt të infektuarve🙏🏻