Republika e Kosoves

Ferizaj

Drejtori i Drejtorisë së Bujqësisë dhe Pylltarisë në Ferizaj doli për të parë nga afër fermerin Arbër Lohaj nga fshati Mirash

2023/03/15 - 9:01

Sot, Drejtori i Drejtorisë së Bujqësisë dhe Pylltarisë në Ferizaj doli për të parë nga afër punën angazhimin dhe nevojat që ka fermeri Arbër Lohaj nga fshati Mirash i cili ka të mbjellë sipërfaqe me serrë prej 32 ari,të mbjellura me 35mijë fidane marulle më 5 janar e të cilat do të jenë të gatshme për treg nga 20 marsi. Arbëri dhe fermerët ferizajas kanë patur mbështetjen e vazhdueshme të Drejtorisë së Bujqësisë dhe Pylltarisë në ngritjen e serrave,dhomave ftohëse mekanizimit bujqësor, përkrahje kjo që do të vazhdoj edhe më tutje.