Republika e Kosoves

Ferizaj

Kryetari i Komunës së Ferizaj Agim Aliu, uroi të gjithë qytetaret ferizajas me rastin e festës së Vitit të Ri

2021/12/31 - 9:41

Të dashur bashkëqytetarë!

 

Me dëshirën që viti që po hyjmë të jetë plot me shëndet për ju, mirëqenie, dashuri e harmoni, të jetë sa më i begatë e shpresëplotë në të gjitha drejtimet, për ju dhe familjet tuaja, ju uroj Vitin e Ri 2022!

Shëndet e mbarësi!

 

I juaji,

Agim Aliu

Kryetar i Komunës së Ferizajt