Republika e Kosoves

Ferizaj

Maja e Lubotenit atraksioni turistik i preferuar për bashkatdhetarët

2022/08/01 - 5:28

Edhe këtë të diel në kuadër të “Ditëve të Mërgatës” dhjetëra turist nga vende të ndryshme, të udhëhequr nga guida lokale kanë shijuar Majen e Lubotenit.
Ky aktivitet u organizua nga Drejtoria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit në bashkëpunim me Shoqërinë Bjeshkatare Alpiniste “Lybeteni”.