Republika e Kosoves

Ferizaj

.NJË EMËR MES TË TJERËVE

2020/07/28 - 8:13

DR. LEUTRIM SHABANI dhe infermierja, VJOSA BYTYQI BEJTA
Tenda “COVID” është hapësira që pret dhjetëra pacientë të dyshuar me virusin COVID-19 në Ferizaj. Është mjeku tejet i ri në moshë, Leutrim Shabani dhe infermierja Vjosa Bytyqi Bejta që për një javë guximshëm e me profesionalizëm të lartë i ofruan shërbime shëndetësore, rasteve të dyshuara.
Vullneti për të ndihmuar e mbrojtur shëndetin e qytetarëve nga profesionistët e rinj shëndetësor është padyshim për t’u çmuar.