Republika e Kosoves

Ferizaj

Një vepër me shumë vlerë që i flet kohës e protagonistëve të saj, ashtu siç edhe titullohet “Rrjedhë kohe

2022/09/23 - 11:49

Kënaqësi e veçantë të pranoj dhuratë, librin monografik, një pjesë e së cilës kushtuar profesorit të respektuar dhe ish anëtarit të Kuvendit të Komunës së Ferizajt, mikut dhe kolegut tim Ilmi Hashani, tani i ndjerë, nga vëllai i tij, Tefik Hashani e që për autor ka profesorin e nderuar Izahir Troni.
Një vepër me shumë vlerë që i flet kohës e protagonistëve të saj, ashtu siç edhe titullohet “Rrjedhë kohe”.