Republika e Kosoves

Ferizaj

Pasioni i dijes, përtej mësimdhënies

2021/03/23 - 1:07

Pasioni i dijes, përtej mësimdhënies, shkrirë në vepra shkencore e hulumtime të vazhdueshme është mbresëlënës e të tillë pata edhe vizitën sot, nga profesori i nderuar Rrahim Sejdiu, i cili me punën e tij, dijet shkencore shkrirë në faqet e librit dhe përmes saj, aplikimin në ekonomi, kryesisht në projektimin e mobileve dhe ergonomi, po realizon një mision fisnik, për studentët e të interesuarit e kësaj fushe.
I nderuar sot, që prita një kuadër të çmuar e që i premton shumë shkencës sonë.