Republika e Kosoves

Ferizaj

Punonjësit e NPL “Ambienti” Ferizaj, kanë vazhduar angazhimin në mirëmbajtjen e Varrezave të Dëshmorëve

2023/09/11 - 5:21

🇦🇱Varrezat e Dëshmorëve🇽🇰
Punonjësit e NPL “Ambienti” Ferizaj, sot kanë vazhduar angazhimin në mirëmbajtjen e hapësirës gjelbruese🍀👷🏻‍♂️🦺, kositjen e barit, larjen e varrezave💦, ndrrimin e flamujve🇽🇰🇦🇱, si dhe pastrimin nga mbetjet e ndryshme te Amfiteatrit tek Kompleksi i Varrezave të Dëshmorëve të Kombit të UÇK-së në Ferizaj.
Së bashku për një mjedis të gjelbërt dhe të pastër!