Republika e Kosoves

Ferizaj

Shpejtësia, garat, avancimet më të reja në automobilizëm, janë pasioni i ferizajasve që prita sot, të cilët të grupuar në AutoKlubin “Ferizaj”

2021/03/23 - 1:08

Shpejtësia, garat, avancimet më të reja në automobilizëm, janë pasioni i ferizajasve që prita sot, të cilët të grupuar në AutoKlubin “Ferizaj” për vite me radhë dhanë spektaklet në këtë fushë dhe kultivuan këtë sport.
Në takimin që pata sot, i dhashë mbështetje kërkesave të paraqitura nga ana e tyre, që padyshim do të përkthehet në kurorëzimin e tyre me trofe në garat që do të mbahen në automobilizëm.