Republika e Kosoves

Ferizaj

Solidarizimi me familjet skamnore po shprehet në forma të ndryshme nga qytetarët ferizajas, të të gjitha moshave e profesioneve

2020/12/03 - 1:07

I tillë është edhe Behxhet Rexhepi nga Ferizaj që ka vendosur t’i dhuroj, përmes Drejtorisë së Bujqësisë dhe Pylltarisë, 10 metër dru për 5 familje në nevojë.
Këtë qytetar vullnetmirë e priti në zyrën e tij dhe e falënderoi drejtori i Bujqësisë dhe Pylltarisë, Burim Bajrami, i cili njëherësh tha se shembuj të tillë vlejnë për t’u ndjekur në ndihmë familjeve në nevojë.