Republika e Kosoves

Ferizaj

Vazhdon hapja e rrugëve të arave

2023/09/14 - 7:03

Po vijojmë me projektin e hapjes dhe rregullimit të rrugëve të reja të araveqë lehtësojnë veprimtarinë e bujqve e fermerëve ferizajas duke mundësuar qasjen më të shpejt e më të lehtë në tokat e tyre si dhe redukton ndjeshëm shpenzimet e aktivitetit të tyre.