Republika Kosovo

Uroševac

Opštinska izvršna vlast održala je svoj redovni nedeljni sastanak

2018/04/06 - 2:52

Danas pre podne opštinska izvršna vlast koju je predvodio gradonačelnik Uroševca Agim Aliu održala je redovni nedeljni sastanak sa direktorima opštinskih uprava. Na ovom sastanku, predsednik Aliu je obavestio za nedeljnu aktivnost svoje kancelarije.

Među glavnim pitanjima koje su ove nedelje razvijene bilo je potpisivanje sporazuma o finansiranju aktivnosti udruženja “Down Sindrome Kosova”, sadnja preko 600 dekorativnih drveta u nekim selima opštine Uroševac, akcija koja će biti proširena širom seoskog i gradskog područja, finansiranje Festivala “Sretna deca”, objavljivanje liste opštinskih imanja, sastanak sa predstavnicima Sekretarijata Saveta Bezbednosti Kosova i druge aktivnosti koje se održavaju tokom nedjelje koja se bliži kraju.

Među glavnim pitanjima o kojima se raspravljalo je konfiskacija i uništavanje gotovo polovine tona mesa od strane opštinske inspekcije nakon što je obavestila kosovska policija, pitanje koja je naterala na akciju i državno tužilaštvo.

Na ovom sastanku, direktori opštinskih uprava prijavili su svoje nedjeljne aktivnosti i ispunjavanje ciljeva u svojim sektorima iz platforme gradonačelnika Uroševca Agima Aliu.