Republika e Kosoves

Ferizaj

Aurora Ramadani

Aurora Ramadani  u lind më 12 dhjetor të vitit 1995 në Ferizaj,  shkollën fillore e kreu  në shkollën “Kemajl Hetemi” në Rahovicë, ndërsa të mesmen Gjimnazin “Kuvendi i Arbërit” në Ferizaj. Ka përfunduar studimet në Universitetin e Prishtinës, përkatësisht në Fakultetin Juridik.

Në vitin 2015 ka punuar si operatore udhëtimi në “Kings Dominion” Virgjinia, SHBA, ndërsa para se të pranojë pozitën aktuale, ka qenë asistente ekzekutive në Ministrinë e Zhvillimit Ekonomik në Prishtinë.

Flet gjuhën angleze, spanjolle, gjermane dhe baziken italiane.