Republika e Kosoves

Fushë Kosovë

Drejtori

 

Emri dhe Mbiemri: Ramadan Jashanica
Data e lindjes: 10.03.1965
Vendi i lindjes: Bardh i Madh – Fushë-Kosovë

E-mail: ramadan.jashanica@rks-gov.net
Mob: 044/ 151-388
VOIP: 038/ 200-40521