Republika e Kosoves

Fushë Kosovë

Ambasadori i Zvicrës dhe Ministri i Shëndetësisë qëndruan në Fushë-Kosovë

2022/04/13 - 12:43

QKMF “ Fatmir Krasniqi” e vizituan Ambasadori i Zvicrës në Kosovë z.Thomas Kolly, Ministri i Shëndetësisë z.Rifat Latifi dhe z. Laurent Torche drejtor i SDS.

Mysafirët u pritën nga drejtoresha e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale në Komunën e Fushë-Kosovës znj. Mimoza Shala-Kolshi dhe Drejtori i QKMF-së z.Osman Maxhera.

Temë e bisedës ishte, avancimi dhe ngritja e cilësisë së shërbimeve shëndetësore.

Në fund të pritjes mysafirët vizituan ambientet e QKMF “Fatmir Krasniqi” ku takuan edhe stafin shëndetësorë.