Republika e Kosoves

Fushë Kosovë

Ansambli nga Fushë Kosova kthehet nga Festivali Ballkanik në Bursa, Turqi

2023/09/11 - 8:51

Ansambli “Zëri i Kosovës” i dha sharmë dhe ngjyrë ylberi Bursës duke përformuar para mijërave shqiptarëve të cilët jetojnë aty, e që me fanatizëm ruajnë, gjuhën, kulturën dhe  ,traditën që kultivohet ndër shekuj.

Ansambli pas përfundimit të Festivalit, u prit nga kryetari I komunës së Bursës si dhe vizitoj Qendrën Kulturore Shqiptare e udhëhequr nga z.Recep Gündüz, një atdhetar shqiptar që jeton dhe vepron në Bursa të Turqisë qe 70 vite.